Om Oss

Energimedicin - framtidens medicin

Jag som driver EnergiMed heter Gabriela (författarnamn Gabi Gal), är utbildad inom energimedicin, naturläkare och coach. Jag har också studerat till sjuksköterska och skrivit en del böcker inom relationer och healing. Den senaste bok, tillgänglig på fler bokhandeln, var ett resultat av ett EU-finansierat forskningsarbete där jag vävde forskning med fornkunskaper om kroppens energier. 

Jag har en forskarutbildning inom etniska relationer, integration och entreprenörskap och har själv startat olika projekt under senaste decenniet om coaching och mentorskap av människor som har mått dåligt, icke-integrerade, arbetslösa, i utanförskap, haft psykisk ohälsa, utbrända etc. Där har jag upptäckt mina mediala gåvor, insåg att jag även var medium och hade kontakt med andevärlden. Jag gick då i fler mediumskolor i världen för att hantera och lära mig om min gåva och haft fler offentliga vägledningstillfällen online. Jag har också undervisat om kroppens energier och egen kännedom.

Sedan jag var liten hade jag en stark koppling till skogen och hade massor med visioner om Nordens skog, trots jag föddes i Rio de Janeiro. Då visste jag sedan dess, när jag var ca 5 år gammal, att jag skulle flytta utomlands när jag blev stor. När jag hörde svenska för första gången när jag var ca 15 så började jag lära mig språket på egen hand. Sedna var väggarna till Sverige något som skedde väldigt fort. Jag kände igen det Småländska landskapet från visionerna och hade en djup kontakt med naturen och djur.

Under den tiden gick jag igenom en livskris i mitt äktenskap som ledde till skilsmässa med småbarn då jag började ett andligt uppvaknande där jag började komma ihåg mina själsgåvor inom medicin, tillverka egen medicin, läka tidigare-liv trauma. När jag gick över det ville jag hjälpa andra människor läka, få tillbaka egenmakt och hitta andra strategier som inte finns inom hälso- och sjukvården. Jag förstod att symptomlindring inte löser de flesta mänskliga problem, speciellt om man inte hittar kärnan i problemet. Samma kärna är svårbegriplig med de nuvarande metoder som finns i västerländsk medicin. En kombination av båda dock förenar då väster och öster i ett, enheten. Detta insåg jag när jag började studera till sjuksköterska, och insåg den västerländsk medicinlärors effektiv verkan på akuta fall. Men även i akuta fall har jag själv använt mig av akupunktur nålar…Det var då jag var i Indien, hälsade på en vän och fick en stark allergisk reaktion av födoämne jag inte kände till. Jag fick enbart tag i läkemedel när jag redan hade behandlat den akuta krisen med nålar. Vilken tur jag hade nålar i väskan och kunskapen från både väster och öster. Jag klarade av då att resa hem till Sverige, en lång flygplans resa.

Detta gjorde att jag bestämde mig för att läsa till sjuksköterska för att lära mig västerländsk medicin. Nu integrerar jag både österländsk och västerländsk medicin i mitt arbete som naturläkare. Min erfarenhet är att själen styr det mänskliga livet. Mitt arbete utgår ifrån själen, anden, eftersom jag kan se subtila energier, aura, kroppens chakra, energiband, och andra energier som kan stoppa energiflöde i kroppen. Men även kroppen, vad man stoppar in i sig, relationer och egna handlingar är viktig.

contact@gabigal.se


Boka

BENEFITS

HELPS REDUCE  HEADACHES & MIGRAINES

HELPS REDUCE HEADACHES & MIGRAINES

minskar värk, psykosomatiska besvär, okänd orsak till ont, obalansen, huvudvärk, allergier

IMPROVES CHRONIC PAIN OR ARTHRITIS PAIN

IMPROVES CHRONIC PAIN OR ARTHRITIS PAIN

minskar och hjälper dig hantera kronisk ont, hittar orsak, hitta bättre balans

HELPS PREGNANCY & POSTPARTUM HEALTH

HELPS PREGNANCY & POSTPARTUM HEALTH

stöttar dig innan födseln vid graviditet och efter graviditet

IMPROVES CANCER & CHEMOTHERAPY RECOVERY

IMPROVES CANCER & CHEMOTHERAPY RECOVERY

stöttar dig med cancer att minska, symptomlindra genom samtal och akupunktur

HELPS WITH YOUR SPIRITUAL JOURNEY

HELPS WITH YOUR SPIRITUAL JOURNEY

hjälper dig förstå din andliga resa, din kropp, energisystem och ta tillbaka makt på din egen livsresa, frihet, läkning och egen kännedom

ANDRA SOM TYCKER OM MITT ARBETE

Läs här på mitt världstäckande arbete och vad andra säger om mig
ANDRA SOM TYCKER OM MITT ARBETE

KONTAKTA

Postadress: Hjärtans Fröjd 6, Väckelsång
Email: contact@gabigal.se
SMS: +46-76 800 77 78

Hälsokoll?

Du kan kontakta oss för en hälsokoll i ditt företag, långsiktig förebyggande arbete och om du vill erbjuda dina medarbetare stöd för kroppen-sinnen-själen. Hör gärna av dig för mer information contact@gabigal.se. Vill du som medarbetare boka samtal utöver  de du får kan du också höra av dig.

Följa oss

Copyright 2021 Reconnect with your Light © All Rights Reserved.